2 Nisan 2014 Çarşamba

Burun Estetiği ameliyatı


Burun Estetiği

Hastalarımızın %40'nı erkekler oluşturur. %60'ını ise bayanlar oluşturmaktadır. Burun sorunları hastalarımızın  önemli bir problemdir. Burada ki amaç burnun yüzde kayıp olmasıdır. Bu problemler uzun olması veya kısa olması hastanın bundan rahatsız olmuş olan hastalar  bu tür operasyonlara baş vurabilirler. Burun estetiği ameliyatı burunun doğal olması ve kişi yaşamında bundan rahatsız olmamalı ameliyattaki ana tema budur.

 
Burun ameliyatın da esas alınan konu nefes alan ve görünüm anlamında kişiyi rahatsız etmeyen bir burun olmasıdır. Kişiye amelyat öncesi  burnu hakında gereken bilgileri veriyoruz ve yapılacak müdahelenin şeklini anlatıyor ve bilgisayar ortamında bunu hastamıza açıklıyoruz. Burun ameliyatı sonrası hasta ister ise evine dönebilir gerek görülür ise bir gece hastanemizde kalabilirler. Ameliyat sonrası mutlaka buz uygulamsı yapılır kişinin morluk ve şişliklerini azalıtması ele alınır  buna bağlı olarakda buz uygulamasına devam edilir. Ameliyat sonarası üçüncü gün hastayı kontrole çağrılır ve daha sonra ki ilk haftada burnunda ki  alçısı alınır. Bu dönemden sonra hastamıza masaj tekniklerini göstererek hastamız bunları uyguladığı takdirde iyileşme süreci hızlanacaktır ve hasta en kısa sürede normal yaşamına dönebilir. Yurtdışından gelen hastalarımız için gerekli organizayonlar yapılır gerek konaklama gerek ulaşım açısından hizmet vermekteyiz.

Bilgisayarda Burun Estetiği Çalışması

Burun estetiğinde hastanın burnu bilgisayarda imaj çalışmasıdır. Öncelikle hastanın önden, yandan ve yukarıdan fotoğrafları çekilir ve bilgisayar ortamına aktarılarak iki boyutlu görüntü elde etmiş oluruz. Burda önemli olan durum hastaya objektif ve somut olarak gösterilir. Hastalar bu konu burnunun alacağı şekli görmektedir buda hastalarımızın memnun kalacağı  bir uygulamadır. Bilgisayarda burun çalışması bir imaj çalışmasıdır.

Kaynak: http://www.dr-fatihdagdelen.com/estetik/burun-estetigi

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder